Pas rrugëtimit të suksesshëm në festivale të ndryshme nëpër botë

Pas rrugëtimit të suksesshëm në festivale të ndryshme nëpër botë

Filmi i metrazhit të gjatë “Nëntori i ftohtë” me regji të Ismet Sijarinës, pas një rrugëtimi të suksesshëm ndërkombëtar tashmë ka ardhur në Prishtinë.  Nga sot publiku kosovar do të mund ta shohë në ekranin e madh rrëfimin e Fadilit, personazhit kryesor të këtij filmi, i cili vendoset para dy zgjedhjeve të gabuara. Rolet kryesore në këtë film i luajnë aktorët Kushtrim Hoxha, Adriana Matoshi, Lum Veseli, Bislim Muqaj, Fatmir Spahiu dhe Majlinda Kasumoviq./21Media