Hoxha: Formati “Ditët me Fat”, është format unik dhe origjinal

Hoxha: Formati “Ditët me Fat”, është format unik dhe origjinal

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjerë të pajisjeve elektro-shtëpiake me anë të kampanjës “Ditët me Fat” nga data 4 deri më 7 tetor ofron mundësinë e blerjes deri në 60% më lirë./21Media