Prej 6 deri më 9 dhjetor zbritje në të gjitha kategoritë i mallërave

Prej 6 deri më 9 dhjetor zbritje në të gjitha kategoritë i mallërave

Neptun, rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike në Kosovë sjell sërish “Ditët me Fat”, kampanjë kjo tashmë e njohur për natyrën e ofertave të jashtëzakonshme në gjithë linjën e produkteve nga brendet botërore më në emër dhe mundësinë e blerjes me këste 0% interes me të gjitha bankat nga 6 deri më 9 dhjetor./21Media