Ajo është një superwoman

Loading...

Ajo është një superwoman

A mendoni se vajza në derën e banjos është e veshur me një fustan? Me sa duket të gjithë kemi qenë gabim gjatë gjithë kësaj kohe, sepse nuk është një fustan, sipas Tania Katan. Ajo filloi një fushatë për të treguar se vajza në derën e banjos është në të vërtetë një Superwoman që mban një pelerinë.

Superwoman – Me fushatën e saj #ItWasNeverADray, Tania Katan dëshiron të rrisë ndërgjegjësimin për pabarazinë që ende ekziston midis burrave dhe grave. Ajo u kërkon grave në botë të ndajnë historitë e tyre, sepse ajo dëshiron të tregojë se gratë mund të jenë po aq ‘super’ në një botë që është ende e dominuar nga burrat. Duke i dhënë vajzës në banjo një kapele në vend të veshjes, ajo dëshiron të ndryshojë mënyrën se si shoqëria i sheh gratë, transmeton rtv21.tv.

“Në shkencën, teknologjinë, artet, matematikën, politikat, shtëpitë e adhurimit, në rrugë dhe në shtëpitë tona, gratë e pashpjegueshme shpesh nuk janë të ftuar, neglizhohen ose thjesht përjashtohen”, thotë Tania.

Ajo mendon se kjo duhet të ndryshojë dhe se gratë në mbarë botën duhet të kenë të njëjtat të drejta si burrat./21Media