“Lista Serbe deri më tani pa kërkesa për përkrahje të ushtrisë”

“Lista Serbe deri më tani pa kërkesa për përkrahje të ushtrisë”

Ish-komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati thotë se nëse SHBA-të dhe NATO nuk arrijnë ta bindin Listen Serbe për një periudhë të shkurtër kohore që të votojë ndryshimet kushtetuese përmes së cilave FSK transformohet në ushtri, atëherë, sipas tij, presidenti, Hashim Thaçi do ta rikthejë ligjin të cilin e ka pezulluar përkohësisht.

Në një intervistë për RTV 21, Kastrati u shpreh se deri më tani Lista Serbe nuk ka paraqitur zyrtarish kërkesë apo kushte në këmbimb të votës pro ushtrisë./21Media