Ky person është në kërkim

Ky person është në kërkim

Policia e Kosovës është në kërkim të vendndodhjes së Ramë ( Halil ) Smajli i lindur më 27. 09. 1980 në Pejë personi i cili dyshet për disa vepra penale të vjedhjes.

• 5- (pesë) raste për veprën penale “Grabitje”
• 2- (dy) raste për veprën penale “ Vjedhje Grabitqare”
• 1- (një) rast për vepër penale ‘ Vjedhje e Rëndë’
• 1- (një) rast për veprën penale “ Vjedhje”

Policia apelon që personat të cilët shohin këtë person ta njoftojnë policinë në këta numra telefoni dhe adresa elektronike: 192 dhe 080019999 (pa pagesë), 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë, E-mail adresa: [email protected]/ 21Media