Nesër në ora 11 do të prezantohet peticioni për lirimin e Ramush Haradinajt nga Franca

Loading...

Nesër në ora 11 do të prezantohet peticioni për lirimin e Ramush Haradinajt nga Franca

Nesër bëhet prezantimi i peticionit të nënshkruar nga 600 intelektualë të Kosovës, të cilët kërkojnë lirimin e menjëhershëm të Ramush Haradinajt.

Prezantimi bëhet në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë, duke filluar nga ora 11:00, me ç’rast përfaqësues të intelektualëve do të prezantojnë të dhëna rreth peticionit dhe kërkesave të tij.