Film i zhanrit biografi, dramë

Film i zhanrit biografi, dramë

Para disa vjetësh në Amerikë ka qenë nëpër lajme një rast i çuditshëm. Një prind akuzohej se ia ka vënë flakën shtëpisë për t’i vrarë fëmijët e tij. Ai burrë ishte burgosur dhe më pas ishte ekzekutuar me injeksion vdekjeprurës, ani pse i akuzuari deklaronte pafajsinë. Ky rrëfim është bërë film.

Më datë 17 maj 2019, do të fillojë të shfaqet filmi “Trial by Fire”.

Ky është film i zhanrit biografi/dramë dhe zgjatë dy orë e shtatë minuta. Regjinë e “Trial by Fire” e ka bërë Eduard Xvik./21Media