Për herë të parë në historinë e Arabisë Saudite

Loading...

Për herë të parë në historinë e Arabisë Saudite

Qeveria ka vendosur që grave tu lejohet të shikojnë futboll në stadium por jo të vetmuar ato duhet të jenë të shoqëruar me ndonjë pjesëtarë të familjës, dhe pikërisht sot në ndeshjën e ligës së parë arabe ku do luajnë ‘Al-Ahli’ dhe ‘Al-Batin’ ndeshja do zhvillohet në qytetin Dshida.

Gjithashtu edhe në ndeshjet tjera që do zhvillohen ne kryeqytet Riad dhe në qytetin Daman do ju lejohet të shikojnë ndeshjën e futbollit në stadium./21Media