Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Mbahet debati në kuadër të projektit Fuqizimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë. (Hotel “Sirius“, ora 10:00)

Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, takon strukturat dhe qytetarët e Komunës së Klinës. (Zyrat e LDK-së në Klinë, ora 16:40).

Kandidatja për kryeministre nga radhët e LDK-së, Vjosa Osmani, mban tubim me rininë e Prishtinës. (Parku i Qytetit, ora 19:00)

Grupi IRWIN bën hapjen e ekspozitës “Shteti në kohë”. (Galeria Kombëtare e Kosovës, ora 19:00)

Aleanca Franceze prezanton ekspozitën e fotografisë “Bukuria e betonit” të fotografit francez Etienne Rémond. (Ora 19:00)