Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend

Mbahet seanca përfundimtare në procesin gjyqësor të njohur si rasti “Syri i Popullit”. (Gjykata Themelore në Prishtinë, ora 09:30)

Policia e Kosovës prezanton raportin vjetor të punës. (Drejtoria e përgjithshme e PK-së, ora 10:00)

Bëhet inaugurimi i laboratorit të teknologjisë dhe inovacionit në Gjimnazin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Drenas. (Gjimnazi “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, ora 10:00)

Kryetari i Degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj mban konferencë. (Dega e PDK-së në Prizren, ora 11:00)

Studentët protestojnë përmes grafiteve për mos formimin e Qeverisë. (Sheshi “Ibrahim Rugova”, ora 11:00)