Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe në mbështetjen e Ambasadës amerikane në Kosovë dhe UN WOMEN-it, do të organizohet “Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit”. (Hoteli “Emerald” Prishtinë. (Ora 10.00-16.00)

Shënohet njëvjetori i themelimit të BONEVET Kaçanik. (Rruga “Sali Bajra” 106, ora 11:00-12:30)

Banorët e fshatit Busavatë të Kamenicës protestojnë kundër vendimit të kryetarit Qendron Kastrati për mbylljen e shkollave në këtë komunë. (Ministria e Arsimit Prishtinë, ora 11:00)

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, pret në takim kryetarin e Odës Ekonomike Indiano-Kosovare, Anil Mishra. (Zyra e kryetarit, ora 11:45)