Ngjarjet kryesore te dites se sotme ne vend

Ngjarjet kryesore te dites se sotme ne vend

Kuvendi i Kosovës shqyrton Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2018 dhe propozimin e grupit të deputetëve për shpërndarjen e legjislaturës së gjashtë. (Kuvendi i Kosovës, ora 10.00)

Vendosen pesë njësi shtesë të pemëve për pastrimin e ajrit në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ku do të jetë prezent dhe kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti.(Ora 10.00)