Ngjarjet e datës 5 gusht

1 min read

09:30
Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shqyrton peticionin nga OJQ “Duka Vita’’. (Kuvendi i Kosovës, salla N303)

10:00
Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës mbahet ceremonia e pranimit të pajisjeve mjekësore donacion nga KFOR-i italian. (Salla e Konferencave, ndërtesa e Administratës Qendrore në SHSKUK).