Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Promovohet libri “Teori dhe strategji të mësimdhënies – Qasja konstruktiviste”, e autorit Xhavit Rexhaj. (Qendra Mediale e Kolegjit “AAB”, ora 11:00)

Instituti “Riinvest” organizon ceremoninë e nënshkrimi të Kodit të Bizneseve Kundër Korrupsionit. (Hotel “Swiss Diamond”, ora 16:00)

Fillon Konferenca Ballkanike dyditore “Ujë për të gjithë”. (Hotel “Emerald”, ora 18:00)