Ngjarjet e ditës së sotme në vendin tonë

Ngjarjet e ditës së sotme në vendin tonë

Organizata gjermane GIZ organizon konferencën “Arsimi dhe aftësimi profesional”. (“Sheshi 21”, ora 09:30)

Kryesuesja e Misionit të BE-së në zgjedhjet e parakohshme, Viola von Cramon-Taubadel mban konferencë për zgjedhjet e parakohshme parlamentare. (Hotel “Swiss Diamond”, ora 09:45)

Zyra e Bankës Botërore në Kosovë bën prezantimin e Raportit të Rregullt Ekonomik për Ballkanin Perëndimor. (Hotel “Sirius”, ora 12:00)