Ngjarjet e paralajmeruara per diten e sotme ne vend

Ngjarjet e paralajmeruara per diten e sotme ne vend

Komuna e Gjakovës mban debat me qytetarë. (Kuvendi Komunal i Gjakovës, ora 10:00)

Aleanca Franceze e Prishtinës organizon ditën e dyerve të hapura. (Aleanca Franceze e Prishtinës, nga ora 10:00 deri në ora 20:00)

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) mban konferencë. (Qendra e Konferencave Orion, ora 11:00)

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Gjilanit, Nevzad Rushiti mban konferencë. (Zyra e Kryetarit, ora 11:00)