Dialogu, taksa, dorëheqja e Haradinajt, zgjedhjet e reja e koalicioni

Dialogu, taksa, dorëheqja e Haradinajt, zgjedhjet e reja e koalicioni

Viti 2019 është shoqëruar me ngjarje të shumta dhe ndryshime në skenën politike. Ngjarjet që e karakterizuan këtë vit janë taksa, dialogu, dorëheqja e qeverisë Haradinaj, mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare e tentimi për arritje të koalicionit në mes të Vetëvendosjes e LDK-së. (Përgatiti: Donika Osmani)./21Media