Në Rahovec fillon festa e vjeljes së rrushit “HardhFest”

Në Rahovec fillon festa e vjeljes së rrushit “HardhFest”

Komisioni ka përgatitur edhe programin e “HardhFest”, i cili fillon nga sot dhe do të zgjasë deri më 10 shtator.

Të ftuar për të marrë pjesë në këtë festë janë presidenti Hashim Thaçi, kryeministri në detyrë Isa Mustafa, ministrat në detyrë të Qeverisë së Kosovës, ambasadorët dhe zyrat ndërkombëtare në Kosovë, kryetarët e Komunave dhe zyrtarë të tjerë.