Në Rahovec sot nis “Festivali Ndërkombëtar i Poezisë”.

Në Rahovec sot nis “Festivali Ndërkombëtar i Poezisë”.

Pjesëmarrës në këtë festival janë poetë të shquar ndërkombëtarisht dhe vijnë për herë të parë në Kosovë nga shtetet si Cuba, Filipine, SHBA, Greqia, Turqia, Tunisia, Italia, Bulgaria, Gjermania, Maqedonia, Mali i Zi, Britania e madhe, Jordania, Shqipëria etj.

Do të promovohet edhe libri i poetit amerikan William S. Peters, “Kosovë e dashur…ëndrrat e Rahovecit”.

Festivali zgjat tre ditë më 4, 5 dhe 6 shtator 2017./21Media