Kishte planifikuar t'i shiste në një panair

Kishte planifikuar t’i shiste në një panair

Një person nga Austria kishte gjithsej 88 zvarranikë në bagazhin e tij, ai kishte planifikuar t’i shiste në Gjermani.

Ky rast do të jetë edhe më i paharrueshëm për doganierët që ishin në detyrë të dielën e 8 shtatorit, gjatë udhëtimit në Aeroportin Ndërkombëtar të Vjenës, transmeton rtv21.tv.

Gjithsej 43 gjarpërinj helmues dhe 45 zvarranikë të tjerë u gjetën në bagazhet e një udhëtari. 20 nga kafshët e kapura janë specie në zhdukje.

Udhëtari, i cili jeton si i huaj në Filipine, më në fund pranoi se në valixhen e tij ka gjarpërinj helmues. Pas kësaj u thirrën ekspertë të cilët morën përsipër hapjen e valixhes në ambientet e tyre.

Raportohet se ai do të dëshironte t’i shisnin kafshët në një panair zvarranikësh në Gjermani./21Media