Ai u hodh nga dhoma e hotelit

Ai u hodh nga dhoma e hotelit

Samir Tuzinaci ishte nisur me nusen e tij në Turqi për muaj mjalti. Por për çiftin nga Sanxhaku, i Serbisë nuk shkuan ashtu siç kishin ëndërruar.

Samiri i ka dhënë fund jetës duke u hedhur nga dhoma e hotelit, ndërsa autoritet turke nuk e kanë përjashtuar edhe mundësinë se ai mund të ketë rënë nga ballkoni.

Sipas fqinjëve të tij 35-vjeçari ishte një djalë shumë i sjellshëm, por e kishte përjetuar keq humbjen e babait para disa viteve dhe se merrte ilaçe kundër depresionit.