Koalicioni Nisma- AKR- PD  në DebatPernime

Koalicioni Nisma- AKR- PD  në DebatPernime

Nisma- AKR- PD për Kosovën po prezanton planin e saj qeverisës në DebatPernime. Sa i përket zhvillimit ekonomik, Vesel Krasniqi nga ky subjekt politik tha se nëse do të jenë në qeveri pretendojnë rritje deri në 3.5 miliardë të buxhetit.

“Do të jetë prurje e investitorëve strategjik nga jashtë dhe brenda përmes ligjit të investimeve strategjike, ligjit i cili ofron mundësi të mira për investitor të jashtëm që nënkupton se ne do të ofrojmë përmes lirmit të tarifave, për ata investitorë të cilët do të investojnë ne do t’i lirojmë për taksa dhe tatime për pesë vite.”, tha Krasniqi.

Ai po ashtu u zotua për mbështetje të sektorit privat, si dhe investim në sektorin e bujqësisë dhe agrobiznes./21Media