Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është

1 min read

Artisti Stephan Schmitz jeton në Zvicër dhe krijon ilustrime për revistat më të njohura në botë. Veprat e tij përshkruajnë fusha të ndryshme të jetës për një person modern, nga marrëdhëniet familjare te teknologjia, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Nuk janë tejet dramatike siç ndodh shpesh me veprat artistike të këtij zhanri, por sa më gjatë i shikon aq më shumë e kupton se sa shumë probleme kemi që mund të hasim çdo ditë./21Media

Depresioni

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

“Si depresioni im shkatërroi martesën time”

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

“A përcaktojnë pasuritë e mia se kush jam?”

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

Jetë e shëndetshme për fëmijët

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

Një jetë pa varësi

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

Loja

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

Industria farmaceutike

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

Liria

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

“Unë po tradhtoj të dashurin tim me shefin tim”

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

Larja e trurit

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

Një marrëdhënie baba-bijë dhe dashuri pa kushte

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

“U martova me gruan e gabuar!”

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

Mundohuni të pranoni gjërat që nuk mund t’i ndryshoni

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

Një burrë i martuar duke lënë gruan dhe fëmijët e tij

Një artist krijon ilustrime prekëse që tregojnë jetën ashtu siç është dhe mund ta bëjnë shpirtin tuaj të qajë

Dhuna në familje

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry

Vetmia dhe rrjetet sociale

An Artist Creates Poignant Illustrations That Show Life the Way It Is, and They Can Make Your Soul Cry