Bahtiri: S’ka ndërrim të kufijve

Loading...

Bahtiri: S’ka ndërrim të kufijve

Një dekadë nga shpallja e pavarësisë së Kosovës dhe shtatë vjet të dialogut Kosovë-Serbi, ende nuk ka normalizim të marrëdhënieve në mes të dy shteteve. Kështu u tha sot në Mitrovicë në konferencën e organizuar nga Instituti kërkimor për çështje evropiane dhe zhvillim në të cilën u pasqyruan vërejtjet dhe paqartësitë rreth këtij procesi./21Media