Së paku tre të tjerë janë plagosur

Së paku tre të tjerë janë plagosur

Nga të shtënat që kanë ndodhur sot në shkollën e mesme në jug të qytetit të Spokejn, në shtetin e Uashingtonit, një person ka vdekur dhe së paku tre të tjerë janë plagosur.

Lajmin e kanë konfirmuar zyrtarët amerikanë, ndërsa kanë bërë të ditur se sulmi ka ndodhur në shkollën Frimen.