Në vendin e ngjarjes doli policia

Në vendin e ngjarjes doli policia

Në Prishtinë është raportuar një rast i një vjedhjeje të rëndë. Ankuesi ka raportuar se të dyshuar të panjohur ia kanë vjedhur kuletën me para dhe dokumente.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se të dyshuar të panjohur, i kanë thyer veturën dhe nga aty i kanë vjedhur portofolin në të cilin kishte para të gatshme dhe leje qëndrimin Gjerman.”, raporton policia.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitet përkatëse policore./21Media