Përmes kësaj synohet një ekspozitë e madhe

Përmes kësaj synohet një ekspozitë e madhe

Artisti i vetëshpallur i qytetit, Carl Lavia, aka Sketch dhe partneri i projektit Lorna Le Bredonchel janë në një mision mbarëkombëtar. Carl po përpiqet të skicojë, në shkallë të gjerë, çdo qytet brenda Britanisë së Madhe, së bashku ata synojnë të shfaqin çdo qytet dhe eventualisht të formojnë një ekspozitë të madhe të të gjitha 69 veprave të artit që do të shfaqen në disa hapësira në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, transmeton rtv21.tv.

Mançester është qyteti i dytë në projektin e tyre ’69 qyteteve në Britani’. Skica u përfundua brenda një muaji duke përdorur një përzierje të stilolapsave teknike dhe BIC në letër arkivore, kjo skicë 2m x 1.5m tani është shfaqur në Bibliotekën Qendrore të Mançesterit./21Media