Perëndia e piktura i sjellën paqe artistës

Perëndia e piktura i sjellën paqe artistës

Ndonjëherë bukuria krijohet pasi diçka thyhet. Ajo rrjedh nëpër të çara dhe futet për të mbushur hapësirat ku është më së shumti e nevojshme.

Një betejë e gjatë me depresionin ishte pika e artistës për ta krijuar këtë vepër. “Ndërsa godita në pjesën e poshtme të shkëmbit, fillova të kërkoj në mënyrë të dëshpëruar diçka që do të më sillte gëzim dhe paqe, dhe gjeta si Perëndinë ashtu edhe pikturën në këtë proces”, tha ajo.

Kjo pjesë është një përfaqësim i vërtetë i evolucionit nga i thyeshëm në të bukur. Druri i rikuperuar dhe i kalbur, një njeri që ka njohur vështirësitë e vërteta dhe një pikturë e përfunduar që i sjell të dy së bashku në një mënyrë të vërtetë dhe të bukur, shkruan rtv21.tv.

Kjo pjesë (6 ‘x 6’ akrilik në dru) do të paraqitet në “Acting Out Fest 2017”, një festival arti për shëndetin mendor dhe ndërgjegjësimin e varësisë, 13-16 shtator./21Media