Nuk u frikësua për përgjigjen, por për vendin e propozimit

Nuk u frikësua për përgjigjen, por për vendin e propozimit

Duke rënë në gjunj për të pyetur të dashuren nëse do të martohej me të është mjaft e frikshme për shumicën e burrave. Por Kristian Richards e bëri një hap më tej duke i propozuar të dashures në një lartësi prej 900 metrash në një gur mes dy shkëmbinjve.

Richards, 33 vjeç, mori të dashurën e tij Bex Morley në Kjeragbolten, Norvegji për t’i propozuar në mënyrën më dramatike.

“Shumica e njerëzve janë të tmerruar që e dashura e tyre mund të thotë jo – por kisha gjëra të tjera për t’u shqetësuar”, tha ai.

Për fat të mirë, Morley tha po dhe ata shpejt u kthyen në një terren më të sigurt.

“Ishte e frikshme, por Bex ishte më e shqetësuar se unë. Ajo tha po – por unë mendoj se ajo vetëm donte të largohej nga guri”, tha një punonjës.

Kjeragbolten është një destinacion popullor turistik për shkak të fenomenit të pazakontë gjeografik./21Media