Versionin në fjalë e ka dëgjuar edhe Blero

Versionin në fjalë e ka dëgjuar edhe Blero

Albos është një artist i ri i cili realizon këngë të këngëtarëve të ndryshëm të zhanreve, pop, rock por edhe popullore. Këngët e tij ai i realizon me një frymë më ndryshe.

Sot në programin e mëngjesit në RTV21,  Albos performoi këngën “ Për ty” të Bleros dhe Muharrem Ahmetit.

Albos tregoi se këtë version të këngës e ka dëgjuar edhe Blero dhe e ka pëlqyer./21Media