Njerëzit që kanë mënyra e veta për të bërë gjëra

Njerëzit që kanë mënyra e veta për të bërë gjëra

Rezultatet e një studimi tregojnë se ne shpenzojmë 46.9% të jetës sonë në mënyrën e një autopiloti.

Ne thjesht ndjekim rregullat e zakonshme dhe nuk i kushtojmë vëmendje botës që na rrethon.

Megjithatë, nganjëherë njerëzit i kthejnë imagjinatën e tyre dhe arrijnë të shohin jetën e tyre nga një kënd tjetër për të krijuar mënyra të reja të kryerjes së gjërave rutinore, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim disa shembuj qesharak që tregojnë se krijimtaria njerëzore nuk ka kufinj aktual./21Media