Disa foto mbresëlënëse

Disa foto mbresëlënëse

Fotografi francez, Eugène Atget dikur ka thënë, “Një fotografi e mirë është si një qen i egër, memec, por elokuent.”

Njerëzit me të vërtet mahniten me fatin e disa fotografëve, të cilët bëjnë foto tejet të bukura dhe interesante.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të kapura në momentet e duhura./21Media

“Unë e bëra këtë panoramë, ndërsa ata fiknin dritat në stadium.”

Wow

“Një mik i imi kapi këtë moment në Tajlandë dhe tani është fotografia ime e preferuar.”

Një plan i dështuar i arratisjes në dasmë

Kur ecni në ujë nuk u bëni përshtypje më njerëzve

“Vozitja me biçikletë është e lehtë,” thanë ata

Një hajdut sapo rrëmbeu portofolin e një zonje në momentin kur u bë kjo foto

Eklipsi i rrallë diellor

Çfarë rastësie

Kush tha që ky lloj i qenit nuk mund të fluturojë?