Imazhi i fundit ka histori ndryshe

Imazhi i fundit ka histori ndryshe

Të punësuarit janë të ndryshëm, por çdo ekip ka një anëtar që meriton shpërblim monetar për ndjenjën e tyre të shkëlqyer të humorit.

Disa njerëz e dinë se si të argëtojnë fëmijët apo të tërheqin vëmendjen me gjëra të ndryshme.

Mbase secili prej këtyre njerëzve duhet të shpërblehet me diçka si: një pushim, një shpërblim monetar ose një famë në internet.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, që tregojnë punën qesharake dhe interesante të disa njerëzve, përveç imazhit të fundit, i cili ka një histori ndryshe.

Ky djalë ishte gati t’i nënshtrohej një operacioni dhe filloi të qante. Infermierja e re, Ma Tongyan, vendosi t’i sillte lodra dhe të mbajë dorën e fëmijës 2-vjeçar për ta qetësuar atë./21Media