Mbase nuk ju kanë shkuar në mendje ide të tilla!

Mbase nuk ju kanë shkuar në mendje ide të tilla!

Ne të gjithë kemi qenë në situata sfiduese të paktën një herë në jetën tonë. Disa njerëz janë me të vërtetë të stresuar, ndërsa disa të tjerë dalin me zgjidhje të çuditshme, por efektive.

Pa marrë parasysh sa janë budallallëqe shpikjet e tyre, ata punojnë!

Më poshtë ju sjellim disa gjëra interesante, të krijuara nga disa “gjeni”, të cilat janë edhe qesharake./21Media

Lidhni disa lule në kokën e dushit tuaj dhe ajo do të bëjë një aromë të mahnitshme me avull

Ide e përkryer…

Kur ju jeni inxhinier i vërtetë:

Kundër lotëve

Çfarë ideje…!

Një ide e madhe për gratë shtatzëna

“Kam bërë një laptop të rreme për maçen time dhe në fakt ka punuar!”