Kur i shikoni këto fotografi, ndiheni se gjithçka do të bëhet mirë

Kur i shikoni këto fotografi, ndiheni se gjithçka do të bëhet mirë

Fotografët e portreteve e dinë sigurisht se njerëzit bëjnë fytyrat më interesante në momentet e tyre emocionale. Mund të kenë emocione të përziera, lumuri dhe pikëllim të thellë.

Në botën moderne, ku miliona fotografë bëjnë shkrepin pamje të tilla çdo ditë, vetëm emocionet e vërteta tregohen nga njerëzit e zakonshëm, transmeton rtv21.tv

Duke i shikuar këto fotografi, do të ndiheni se gjithçka do të bëhet mirë pavarësisht çfarë ndodh.

Pas dy jave në kujdes intensiv, djali kthehet në shtëpi

Ish gruaja e fshehu vajzën nga ai për 2 vjet. Kjo është hera e parë që takohen pas 696 ditëve

Kjo grua është 61 vjeçare dhe sot është martuar

Hera e parë e bebit në dëborë

Hera e parë që kjo vajzë sheh gjarpër me sy

10 ditë pas operacionit më në fund kjo vajzë u ngrit në këmbët e saj

Një fotograf e kapi vëllain duke qajtur teksa inçizonte babain dhe motrën duke kërcyer

Kjo grua shkoi në plazh pas shumë viteve

Iu luta Zotit për gruan time

/21Media