Naresh Kumar ushqehet me diçka të pazakontë

Naresh Kumar ushqehet me diçka të pazakontë

Një burrë indian ka fituar pseudonimin “Njeriu llambë” pas pretendimeve se ai ushqehet me energji elektrike.

Siç shkruajnë mediat e huaja, bëhet fjalë për Naresh Kumar (42) .

Indiani  ka treguar se ai lejon që rryma elektrike të rrjedh nëpër trupin e tij sa herë që ai është i uritur dhe nuk ndjen dhimbje/goditje kur ai prek telat e rrymës.

Kumar, nga Muzzafarnagar, në Uttar Pradesh, India veriore, thotë se ai thjesht “kyç” veten në priza dhe pas disa 30 minutash, ai është i ngopur.

Ai ka thënë se ai zbuloi “talentin” e tij, kur aksidentalisht preku një tel një ditë në punë./21Media