“The Man Who Invented Christmas” është filmi i ri i zhanrit dramë adaptuar nga libri i Les Standford

“The Man Who Invented Christmas” është filmi i ri i zhanrit dramë adaptuar nga libri i Les Standford

Filmi tregon historinë e shkrimtarit të madh Charles Dickens, i cili ishte i pafat në fillimet e karrierës, dhe 3 librat e tij të parë i ishin refuzuar nga publikuesit, andaj ai filloi të shkruante një libër që do ta publikonte vetë, shkruan rtv21.tv.

Në film paraqiten aktorët Dan Stevens, Christopher Plummer, Jonathan Pryce e aktorë të tjerë më pak të njohur.

3 nëntori është data kur do të publikohet filmi, pamje të shkurtëra të tij mund t’i ndiqni më poshtë: