Telefoni po binte me një shpejtësi të madhe

Telefoni po binte me një shpejtësi të madhe

Njerëzit me reflekse të shpejta si rrufeja jetojnë mes nesh. Epo, ky lloj është nga Zelanda e Re, Samuel Kempf  i cili u tregoi të gjithëve se trupi i njeriut është i mahnitshëm.

Kur ishte në një makinë transporti në Barcelona duke u argëtuar, ai pa një iPhone që po binte dhe e kapi atë, transmeton rtv21.tv.

Samuel ngarkoi videon në “YouTube” dhe mori më shumë se 1.71 milion shikime në më pak se dy ditë, ndërsa tani ka mbi 3 milionë klikime!

Gjithashtu, më shumë se 580 njerëz komentuan në video, shumica e tyre duke e lavdëruar për refleksin e tij mbinjerëzor./21Media