Edhe e bija është super e talentuar

Edhe e bija është super e talentuar

Duke parë fotot e vjetra dhe duke pasur një shpërthim nga e kaluara është kënaqësi, por gjithashtu është interesante të njohësh se si fëmijët e të famshëmve tani janë rritur. Një shembull i mirë është vajza e Rowan Atkinson, njeriu që ne të gjithë e njohim dhe e duam si Mr Bean. Ajo është bërë një grua absolutisht të bukur, transmeton rtv21.tv.

Megjithatë, Lily nuk po shkon në rrugën për t’u bërë aktore, si babai i saj.

Është gjithmonë kënaqësi që të shohësh pasardhës që duken si prindërit e tyre të famshëm. Në rastin e Rowan Atkinson dhe vajzës së tij Lily duhet të pranojmë se ajo nuk duket aq shumë si babai i saj. 23-vjeçarja ndoshta ngjanë më shumë me nënën e saj Sunetra Sastry. Sidoqoftë, ajo duket e mrekullueshme!

Lily nuk synon të jetë një aktore si babai i saj edhe pse ka pasur disa role në filmat e babait të saj si Festa e Bean’s dhe Johnny English Reborn. 23-vjeçarja dëshiron të këndojë./21Media