Komuniteti Shqiptaro- Amerikan shpreh qëndrimet, shqetësimet dhe kërkesat e veta

Komuniteti Shqiptaro- Amerikan shpreh qëndrimet, shqetësimet dhe kërkesat e veta

Komuniteti Shqiptaro- amerikan iu drejtua me letër drejtuesve më të lartë të Kosovës dhe të Shqipërisë, në të cilën, bashkëkombësit tanë nga atje shprehin qëndrimet, shqetësimet dhe kërkesat e tyre. Vecojmë disa thekse të kësaj letre./21Media