Ekspozita kushtuar 12 vjetorit të pavarësisë se Kosovës

Ekspozita kushtuar 12 vjetorit të pavarësisë se Kosovës

Për nder të 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës Konsullata e Përgjithshme e Kosovës ne Nju Jork hapi  ekspozitën “Një ekspozitë miqësie” në të cilën piktoret Barbara Hamel dhe Dhimitra Çano prezantuan  disa nga veprat e tyre  më të veçanta. Më këtë rast konsullja e përgjithshme e Kosovës në Neë York, Teuta Sahatqija  deklaroi se emiri i kësaj ekspozite lidhet drejtpërdrejt me ndihmën që SHBA i ka dhuruar Kosovës nder vite.(E përgaditi – Halil MULA)./21Media