Hasani: NLB Banka do të bëjë edhe investime tjera në vitin 2019

Hasani: NLB Banka do të bëjë edhe investime tjera në vitin 2019

NLB Banka ka ndarë donacion në vlerë prej 13 mijë euro për Institutin Special në Shtime, me qëllim të përmirësimit të kushteve në këtë qendër. Këto investime janë bërë në tri njësi, në qëndrimin ditor të rezidentëve dhe në sallën e aktiviteteve ku ata kalojnë kohën më të madhe./21Media