Kosova është përfaqësuar denjësisht në "Top Model of the World" nga Nora Muja

Kosova është përfaqësuar denjësisht në “Top Model of the World” nga Nora Muja

Zeshkanja më e bukur dhe që pa dyshim ka qenë zgjedhja më e mirë për në këtë kompeticion gjigand Nora, ka konkurruar përkrah vajzave më të bukura të botës, duke treguar pamje, konstruksion dhe inteligjencë, gjë që ka lënë përshtypje të jashtëzakonshme tek juria dhe publiku.

Bukuroshja kosovare sapo është zgjedhur “Miss Globe of the World”, një çmim madhështor që jepet brenda “Top Model of the World”.

Nora është shqiptarja e parë që arrin një sukses kaq të madh në një event ndërkombëtar të kësaj fushe./21Media