Grimerja shndërrohet në kryeveprën botërore

Loading...

Grimerja shndërrohet në kryeveprën botërore

He Yuhong është një bllogere kineze e makeup e cila ka një talent të jashtëzakonshëm. Nëse mendoni se është e vështrë të vendosni llajnerin apo të bëni një grim pak më të rëndë, a do të mund të përballoni të shndërroni vetën në një Mona Lisa- piktura e famshme e Leonardo Da Vinçit?, shkruan rtv21.tv

E po bllogerja kineze e bëri këtë. Ajo është 26 vjeçare dhe ka potencuar se e do punën e saj veçaniërisht të pikturjë vetën me ngjyra të ndryshme vaji, ashtu siç bëri me shndërrimin e vetës në kryeveprën botërore

Le të shohim transformimin e saj në Mona Lisa hap pas hapi./21Media