Elezi: Nuk ka vend për shqetësim, nuk jemi cak i ISIS

 Elezi: Nuk ka vend për shqetësim, nuk jemi cak i ISIS

Pas  kumtimit nga Këshilli i Sigurisë i Kosovës se janë zbuluar veprime të disa individëve dhe grupeve të tyre, të lidhura me grupe dhe individë nga vende tjera jashtë Kosovës, të orientuara për destabilizimin e Kosovës dhe për rrezikimin e rendit kushtetues, u paraqitën pikëpamje të ndryshme për rrezikun nga sulmet të mundshme terroriste në Kosovë./21Media