Daniel Ricciardo ka insistuar se nuk do të kalojë në Ferrari, nëse kjo do të thotë se ai do të ishte ‘ndihmës’ i Sebastian Vettel

Loading...

Daniel Ricciardo ka insistuar se nuk do të kalojë në Ferrari, nëse kjo do të thotë se ai do të ishte ‘ndihmës’ i Sebastian Vettel

Ricciardo ka kontratë me Red Bull deri në vitin 2019, dhe thuhet se pastaj mund të kalojë te Ferrari, për të zëvendësuar finlandezin Kimi Raikkonen, që do ta bënte atë partner me Vettel.

“Jam në një pozitë ku besoj se duhet të luftoj për titull. Nëse një bolid vjen dhe më thotë ‘do të të transferojmë që të jesh zgjedhja e dytë pas këtij garuesi’ nuk do ta pranojë atë”, ka thënë Ricciardo