Në shkollën e re në Haxhaj të Gjilanit me katër dhoma mësimi, tash e tri vjet nuk përfunduan punimet

Në shkollën e re në Haxhaj të Gjilanit me katër dhoma mësimi, tash e tri vjet nuk përfunduan punimet

Në Haxhaj të Gjilanit nxënësit mësojnë në bodrumin e xhamisë së fshatit. Dhomat e mësimit pa dritare, pa dysheme dhe me lagështi në të gjitha anët. Shkolla e re me tri dhoma mësimi ka filluar së ndërtuar gati tri vjet më parë dhe nuk dihet kur do të përfundojë./21Media