Kur Adriatiku bëhet det i zi

Kur Adriatiku bëhet det i zi

Shumë guaca deti kanë dalë të dielën në breg afër Malit të Robit në Shqipëri.

Pirro Prifti nga Shqipëria, në rrjetin e tij social “Facebook” ka postuar disa fotografi ku vërehet rëra dhe uji i i nxirë. Sipas tij kjo vije si pasojë e karburantit, që është derdhur nga ndonjë anije në det.

Ja disa nga fotografitë ku shihet uji i zi që është ndotur nga derdhjet e karburanteve: