Qyteti i Obiliqit me fshatrat përreth ka disa orë që është pa energji elektrike

Qyteti i Obiliqit me fshatrat përreth ka disa orë që është pa energji elektrike

Derisa qytetarët ankohen se ky qytet është pa energji elektrike që nga ora 10:00. Lidhur me këtë zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala i ka thënë për kp se kjo ndërprerje është e planifikuar për shkak të intervenimit në rrjet, konkretisht të ndërrimin të disa pajisjeve.

Sipas tij, ndërprerja e energjisë elektrike është planifikuar të ndodhë tri orë dhe së shpejti energjia elektrike do të rikthehet në këtë qytet./21Media